fbpx

De ce network marketing?

Poți lucra și part-time.

Ai oportunitatea de a avea o altă sursă de venit pe lângă cea de acum lucrând și cateva ore pe zi. Evident, vei avea costuri cu deplasarea și consumația din diferite localuri unde te vei întâlni cu potențiali clienți pentru a le arăta aceast model de afacere sau catalog de produse. Probabil și costuri cu educația ta sub forma unor cărți, cursuri etc. 

În jur de 500 de lei lunar ar trebui să fie un cost aproximativ total la toate cele enumerate când faci această activitate. Desigur poți găsi și metode creative de a reduce costurile. Deplasarea pe jos, consumație mai mică în localuri etc.

Aceste costuri le poți amortiza rapid dacă vinzi câteva produse. În funcție de  abilitățile tale de prezentare, vânzare și de constanță ar trebui să devi profitabil odată cu trecerea timpului.

Joacă-te cu cifrele împreună cu mentorul tău și vezi câte prezentări ar trebui să faci pentru a atinge o profitabilitate minimă dorită.   

Îți recomandăm să prezinți și vinzi cu integritate altfel afacerea se poate prăbuși oricând, este o afacere nu un „tun” rapid.

Este o industrie unde oamenii fac diferența.

Setarea obiectivelor în detaliu este foarte importantă. La fel integritatea, abilitățile tale de vânzare și constanța. Acestea fac diferența între o persoană profitabilă pe termen lung și una care nu are rezultate în network marketing.

Dacă nu depui un minim efort constant de măcar o oră pe zi, nu te amăgi cu vise de prosperitate. În schimb dacă ești perseverent și ai răbdare poți crea o rețea de consumatori și vânzători de succes.

Nu te poate forța nimeni să faci ceva într-o afacere de tip network marketing

Membri echipei cu experiență te vor încuraja să treci la acțiune, îți vor aprecia rezultatele. Dacă tu reușești și ei reușesc să-și crească afacerea. Dar nimeni nu te poate forța să treci la acțiune, la fel cum nici tu nu vei putea forța pe nimeni.

Poate cel mai mare avantaj într-o afacere network marketing este că îți poți face programul  cum vrei, important este să fi eficient. Ideal este să acționezi constant pentru a-ți îndeplini obiectivele și să nu uiți: cu integritate!

Desigur îți poți lua un „concediu mai lung” după ce ai construit o rețea stabilă.  Afacerea ta poate să crească cu minim de efort după un anumit nivel (ședințe de consultație video, câteva discuții la telefon, supraveghere indicatori economici cheie ai afacerii). 

Nu poți forța să dai afară pe nimeni din rețeaua ta

La fel cum nimeni nu te poate forța să faci ceva, la fel nimeni nu te poate da afară. De aceea în acest tip de afacere îți poți construi abilități pe care doar un lider de top le are.