fbpx

Dezavantaje MLM ?

Poți nimeri anumiți lideri fără integritate

Mai ales cand ești începător și nu poți depista anumite informații eronate, omisiuni. Vei întâlni poate cifre umflate, prezentări cu omisiuni.

Anumiți “lider” iși doresc o creștere rapidă și te vor susține să vinzi oricui, chiar și celor mai dificili posibili clienți, încă de la început. Precum am făcut analogia cu  vânzarea de carne vegetarienilor, un alt exemplu ar fi: când intri prima oară într-o sală de box, să fi încurajat să te lupți cu Mike Tyson. Poate vei nimeri cateva lovituri dar cu siguranță nu te văd bine după aceea. ?

Desigur această grabă de “a vinde” oricui poate vine de la un lider care e la început și cu timpul poate devine mai experimentat.

Pentru a construi ceva stabil și profitabil ai nevoie de integritate, răbdare și perseverență. Și foarte important să îți cunoști consumatorii cei mai interesați de produs. 

Afacerile de tip network marketing au o imagine proastă în România

Din cauza multor afaceri înșelătoare în care mulți români și-au pierdut economiile, afacerile de tip network marketing au o imagine negativă la noi în țară. Unde fiecare persoană trebuia să vină doar cu o sumă de bani sau să facă alte activități  înșelătoare. Circulau doar banii de multe ori și nu se vindeau produse. Multe persoane asimilează încă network marketing cu “afaceri înșelătoare”.