doar eu

This entry was posted by on Saturday, 22 January, 2011 at

quotes-unperfect

Pentru unii sunt perfecta din anumite puncte de vedere… pentru altii sunt prea simpla sau prea complexa… unii ma plac, altii ma urasc… nu sunt comuna, sunt diferita… nimeni nu ajunge la un numitor comun, asa ca iti dau un sfat : nu incerca sa ma vrei mai mult decat e indicat sa ma ai!

11 Responses to “doar eu”

 1. Nu iti speria vizitatorii. Eu am vazut ca esti o femeie normala . Nu pleca urechea la ce spun altii despre tine . Fi tu insati.Vreau sa recunosc ,totusi, ca imi place mult sfatul tau .

 2. helen, nu cred ca se sperie ei asa usor… e un mod elegant de a-i spune cuiva sa nu mai insiste :) … stiu ca ma citeste si sigur isi va da seama cui m-am adresat. :)

 3. Hi hi! Daca altii nu te vor mai mult, eu te vreu! =)))
  Fiecare om are parerile si ideile si opiniile lui. Ceea ce inseamna ca fiecare om ma vede altfel. Ceea ce inseamna ca niciodata nu-i voi putea multumi pe toti, ceea ce inseamna ca nici nu voi incerca, ceea ce inseamna ca voi continua sa fiu asa cum sunt. :D

 4. Andera Y, n-ai citit bine sfatul meu… e un mesaj cu directie precisa, tocmai ca imi doresc sa nu mai insiste si sa pastreze limita.

 5. f

  Trebuie sa-mi dau o medalie, inca mai simt lucrurile corect. Am fost sigur ca articolul asta e pentru o singura persoana, chiar inainte sa citesc si comentariile. Da-o naibii de medalie, mai bine o bere. Si tare buna ar fi si-o tigare.

 6. f, felicitari! ai fost singurul care ti-ai dat seama… pe semne si persoana vizata, ca nu ma mai contacteaza pe mess =))
  … iti dau eu o bere, o tigara si o medalie… tocmai am cumparat niste medalii pentru copiii care nu mai plang ;)

 7. f

  Eu inca mai plang din cand in cand, da-mi doar berea si tigarea :)

 8. futilitati

  Blogul tau ma cenzureaza, cica “duplicate comment detected, it seems you already said that”.
  Tot ce vroiam sa spun e mai jos. E adevarat, e in duplicat, berea si tigarile apar des in textele mele scrise sau vorbite, dar au permis special.
  Eu inca mai plang din cand in cand, da-mi doar berea si tigarea :)

 9. iti trimit pe mail :)

 10. aici se dau lucruri??? vreau și eu, vreau și eu! A, stai, în afară de bere și țigări mai dai ceva? dacă nu…merg pe bere
  :-))
  On topic: fiecare trebuie luat așa cum este, fără expectanțe, fără pretenții, fără insistențe.

 11. aici se dau de toate… ca nu ne doare mana sa scriem :)… bere la vara, lui f (futilitati) i-am dat pe mail, ca sa-i fac pofta, ca era la regim de tigari si bere :)


Leave a Reply