scrisori pentru Mosu’ -ultima parte

This entry was posted by on Thursday, 9 December, 2010 at

Am lasat la urma scrisoarea asta… e singurul copil care a cerut carti si asta m-a impresionat.  E un copil inteligent si sper sa ajunga ceva in viata. Scrisoarea lui chiar as dori s-o vada ” Mosu’ ” si macar o parte din ce isi doreste sa-i aduca.

Robert e si foarte informat si vine in ajutorul “mosului” cu lista de preturi si locatia de unde pot fi procurate toate acestea :D

scan10005

12 Responses to “scrisori pentru Mosu’ -ultima parte”

 1. Ooo, foarte hotărât şi informat Robert :)
  Până şi editura o ştie, să nu mai zic de preţuri.
  Sunt foarte serioşi în inocenţa lor, mai ales când îşi dau toate datele numai să-i găsească Moş Crăciun (fie acasă, fie la şcoală).
  Să-i lăsăm să viseze până nu se trezeşte un copil mai mare care să le stige “Ha, ha, ha! Nu există Moş Crăciun!”

 2. Intr-adevar, copii care sa ceara carti sunt destul de rari… Ma tot gandesc totusi la ce i-ar folosi ochelarii cu infrarosu? =)))

 3. De trei ori super pustiul asta.

 4. @ mazgalica, macar sa viseze frumos… realitatea e atat de dura iar posibilitatile parintilor de ai cumpara ce isi doreste, sunt atat de mici… :(

 5. @ Andera Y, cine stie ce ganduri are cu ochelarii aia… si trusa de magie… si asa am stat si m-am gandit ce-o fi “enpe 3″ ala =))

 6. @ futilitati, sunt multi super copii… de-aia imi place sa lucrez cu copii intre 3 – 9 ani, ca sunt cei mai haiosi si scot o gramada perle care ma inveselesc… ma trezesc uneori zambind, aducandu-mi aminte de cate o povestioara sau o intrebare sau explicatie data de vreun copil :)

 7. Foarte destept si in pas cu realitatea piciul tau. MP3 player este iPod . Il merita pentru ca este in clasa a ll-a.Nepoteii mei il au de pe la varsta de doi ani.

 8. Bogdan

  Carmen iti spun eu :)) cu ochelarii aia spera sa reuseasca sa inteleaga ce scrie :))) ca scrie mai urat ca mine :))) nu stiu unde vedeti voi “enpe3″ sau “trusa de magie” eu nu inteleg nimic din ce scrie :)))

 9. @ helen, mi-am dat seama ce vrea sa insemne “enpe3″ , dar mi-a luat ceva sa ma gandesc =))

  @ Bogdan, e un copil de clasa a II a, care deabia a trecut de la caietele de clasa I pe caiete dictando… dupa clasa a IV a se definitiveaza scrisul…. in cazul meu deabia in facultate, ca in clasa a VIII a, mi-a cumparat mama caietede clasa I sa invat sa scriu frumos, sa pot intra la liceu :D … iar daca nu vezi scrisul, trebuie, musai, sa-ti pui ochelari… tot carcotas esti?

 10. carcotasii au murit :D acuma ne numim troli :D

 11. Hw

  Vezi ca e frumos de Craciun? Chiar si cand vezi copii asa de draguti :)

 12. @ Hw, saptamana asta e plina de emotii… serbari, mos craciuni… cadouri…


Leave a Reply