cand blondele sunt nervoase

This entry was posted by on Tuesday, 10 November, 2009 at

blonda

Nu ma dau in vant dupa masini, nu ma pricep la masini si nici nu fac diferenta intre modele, iar marca o cunosc doar dupa insemne… dar ceea ce nu-mi place la masini este claxonul. Urasc claxoanele la masini, mai ales daca sunt folosite in exces.
Azi mi s-a pus pata pe o blonda, o “pitzi”, trezita cu fata la cearsaf, care conducea un frumos “Peugeot”( nu stiu ce numar, ca nu ma pricep) rosu… care a reusit sa ma asurzeasca cu claxonul, la prima ora de curs. Nu stiu de ce claxona, dar era disperata, asa ca m-am dus furioasa spre fereasta sa vad ce se intampla… cineva blocase straduta pe care ea insista sa treaca cu masina, cand ar fi fost mai simplu sa dea cu spatele 50 m si s-o ia pe alta straduta…
M-a obsedat toata ziua claxonul blondei… imi pare si acum ca il aud, indiferent ce as asculta… si mi-am adus aminte de o povestioara, de acum 2-3 ani, a unui prieten virtual. Am cautat-o si o postez aici, desi nu i-am cerut permisiune, dar sper sa nu se supere… Merita citita :D


“Am avut o revelatie astazi. Sunt un potential ucigas! In intresectia D-na Ghica, o masina cu numar de Timisoara a oprit la culoarea galbena a semaforului. In spatele ei, intr-un Audi negru, o blonda gen “Pisoias, vreau si eu o masinuta. Imi cumpari si mie gigugiguguigiugu o masinutica?” a inceput claxoneze indignata, injurand atat de tare incat se auzea de afara. Si claxona, si claxona, si claxona…. Facea un halimai si genera o stare generala de stres…. Si claxona, si injura… Masina, lucru nemtesc, isi facea datoria: claxon cu plaman puternic. Si, pentru cateva clipe, am avut flash-uri in care m-am vazut ducandu-ma langa masina, spargandu-i geamul, inhatand halaciuga galbena de par si proptind-o violent de bordura. De 14 ori la rand. Din fericire pentru situatia mea sociala actuala si viitoare, cu cateva secunde inainte de a transform premonitiile in realitate, un tigan i-a dat un pumn in capota si i-a spus pe un ton ce a linistit curva high class instantly: “Hooo, faaa! Poate vrei sa te fut!”.Magie!Sunt absolut sigur ca o incercare de initia un discutie pe tema unui articol din Idei in Dialog (sau de provoca o reactie la ultima carte a lui Dan. C. Mihailescu) nu ar fi avut efectul minunat pe care perspectiva unui tigan gol a avut-o asupra ei. A tacut, si ea si calxonul nemtesc, a pus mainile crispate pe volan (doar ea, calxonul nemtesc ramanand la locul lui, sub capota) si a intepenit privind fix inainte. A fost unul dintre acele “the magic moments” din Bucuresti. Lumea a inceput sa se hlizeasca, masina de Timisoara a plecat neintelegand nimic nici ea, nici soferul ei, blonda in Audi a plecat cu a doua de pe loc si dusa a fost. Tot ce a ramas a fost replica nevestei tiganului: “Hai vrea tu, ma asta!!!”. “:)

3 Responses to “cand blondele sunt nervoase”

  1. Mie nu-mi plac blondele nici la volan nici la bucătărie…
    Nu le agreez mnici în pat. Îşi schimbă culoarea prea repede!

  2. mamaciku

    SUPER!!!!!!!!!!!!!!
    Sunt si eu femeie si cu carnet din ’92,si conduc continuu din 2001, zi la zi, in traficul urban cel mai mult, dar te asigur ca blondele la volan ma streseaza de nu-i adevarat, ca ele nu-i nici cel mai dobitoc sofer, ori de ce fel si faita (soi) sa fie! In alta ordine de idei, cei mai enervanti sunt cei ce vb la telefonul mobil in timpul sofatului, ar fi cazul deja sa se introduca amenzile in acest sens. Am sofat si in Budapesta, unde traficul nu se compara cu cel din BM, dar acolo este disciplina in trafic, si totusi este capitala Europeana, se respecta regulile, soferii sunt amabil intre ei dar mai ales cu strainii, nu ca la noi.

  3. mamaciku, amenda este introdusa(pentru vorbit la tel in trafic), dar nu prea se respecta…Am vazut si eu, in Franta, trafic lejer si oameni politicosi la volan.


Leave a Reply