Avem viaţă în sânge!

This entry was posted by on Friday, 31 July, 2009 at

Mă simt puţin ciudat, puţin aiurea… nu ştiu exact ce se întâmplă, ba n-am vlagă , ba îmi vine să dansez… Cred că este de la lipsa celor 450 ml de sânge donat miercuri. Dar nu-mi fac probleme, se reface el, sângele… cred că am fumat cam mult şi n-ar fi trebuit, dar am fost deprimată… Eh, o să treacă şi asta.

Da, miercuri am donat sânge. M-am gândit că cineva are nevoie de el… Oare câte mii de oameni au nevoie de sânge? Ar trebui să ne gândim la ei şi fiecare să doneze un strop, pentru că sângele înseamnă viaţă.

blood-bank… şi dacă eu şi Monica Columbeanu am putut face gestul ăsta, voi de ce n-aţi putea să-l faceţi?

monica_columbeanu_sange1Mă gândesc, în primul rând, la copiii care au nevoie de sânge… Nu pot accepta ca un copil să moară din cauza crizei de sânge din spitale. Peste 3 luni voi dona iar, dacă sângele meu este bun în urma analizelor.

7a60d2d87194cef163cfa9e9273309e11

Reblog this post [with Zemanta]

6 Responses to “Avem viaţă în sânge!”

 1. Doina

  Da,si eu am inceput sa donez sange…am facut-o deja in iunie si in septembrie voi merge iar…Mie imi face bine,sunt hipertensiva….deci,impusc doi iepuri odata.

 2. Good article, lots of intersting things to digest. Very informative

 3. as vrea si eu sa pot dona sange… dar nu prea pot… am tensiunea foarte mica si nu vor astia sa-mi ia sange… foarte bine ai facut Carmen… sunt multi care au nevoie de sange si chiar este o mare criza de sange in spitale.

 4. I read a few topics. I respect your work and added blog to favorites.

 5. I really see the logic in your argument but I think you’ve painted your strokes

 6. Stefan Mocanu

  Are cineva grupa de sange A2Negativ? Pt ca recent Roxana, o studenta din anul I de la FEAA a aflat ca are leucemie..si la ea boala a avansat foarte rapid. Spitalul din Iasi mai are sange cam pentru cam 5 transfuzii…asta inseamna cam o sapt d viatza.
  Cine este dispus sa doneze.
  Ma gasiti la adresa de mess:ma_gyk sau la nr de tel 0757177845
  Va multumesc.


Leave a Reply