duzina de cuvinte – in timp

This entry was posted by on Saturday, 24 March, 2012 at

As putea da timpul inapoi si as putea scrie o intreaga poveste, intre paranteze, pornind de la un singur cuvant sau un singur nume… sau doar un singur moment din viata mea, dar unele amintiri sunt de un alb murdar si nu au un continut care sa curga lent prin clepsidre vechi, prin care timpul se scurge alene… amintirile mele sunt rostogoliri bolovanoase, pe o masa de sah, iar timpul petrecut in trecut, devine ireal, ca o perdea invizibila, de un continut apos, adunate toate in galeti imaginare pe care umerii mei le poarta de ani si ani… toate astea fiind spuse, ma mai gandesc, cativa ani, daca voi pune viata mea intre copertiile unei carti, pe care s-o lansez cand voi fi foarte batrana, lasand pe prima pagina un autograf

 

14 Responses to “duzina de cuvinte – in timp”

 1. Scurt, frumos…si la obiect!
  Sa ai o zi minunata, Carmen.

 2. psi

  de ce când vei fi bătrână? de ce nu acum?

 3. scorpiuta, de la o vreme sunt foarte scurta, precum timpul :)
  multumesc! weekend frumos sa ai! :)

 4. psi, pana atunci se vor strange mai multe amintiri, iar atunci voi avea mai mult timp sa-mi amintesc ce-am trait :)

 5. Amintirile, acest cal troian! :)

  Carmen, îmi zice antivirusu’ meu că a blocat(alt) cal troian dinspre site-ul tău…am insistat, googlechrome îmi întrerupe legătura…sunt convinsă că au mai păţit şi alţii chestia asta vrând să intre să citească la tine, dar de frică au luat-o la sănătoasa. :)Mi-am zis că ţi-ar plăcea să ştii.

 6. Nu trebuie sa te mai gandesti! Mai bine scrie cartea :)

 7. Citit – plăcut mult!!!

 8. Sper să apuc și eu aceea clipă și să reușesc să primesc un autograf de la autoare.

 9. almanahe, virusache s-a vaitat ca nu poate intra in blogul meu, in rest… nu cred ca m-a vizitat prea multa lume :)
  Multumesc! :)

 10. Multumesc anacondele! :)

 11. Dictatura, de ce sa nu apuci?… stai sa ma apuc de scris mai intai :)

 12. Simona R, inca nu i-a venit timpul… cand o sa ies la pensie ( daca mai apuc) si o sa ma refugiez pe o insula pustie (daca o sa creasca pensiile ca sa-mi permit sa ajung pe insula), atunci ma voi apuca de scris :)

 13. “unele amintiri sunt de un alb murdar si nu au un continut care sa curga lent prin clepsidre vechi” – mi-a placut mult “imaginea” asta…
  frumos :)

 14. elly, cred ca toti avem amintiri gri pe care incercam sa le uitam, nu ne dorim sa zaboveasca prea mult in mintea noastra, atunci cand ele vin :)
  multumesc! :)


Leave a Reply