duzina de cuvinte – vis

This entry was posted by on Saturday, 26 November, 2011 at

Nici nu stiu cat a durat, cum nu stiu daca a fost vis sau e aievea… m-am ratacit pe un drum alambicat si in scurt timp am realizat ca lumea mea s-a desprins de realitate, iar timpul a fost incapabil sa se opreasca, atunci cand am plecat spre niciundeinvoluntar m-am oprit la o margine a drumului si m-am uitat nedumerita, pentru ca locul imi era strain… m-am asezat pe pamantul captusit de frunze galbene, cazute nefiresc de devreme… simt vantul adiind versatil, rasfirandu-mi parul… imi ridic privirea inocenta spre coroana de crengi goale ale copacului de care m-am rezemat… doar o cireasa uscata ma priveste trist… e sigurul semn ca, odata, acolo a fost viata… un tremurat nervos ma face sa ma ridic si sa plec… incerc sa ies din visul asta, nu-i nimic bun in el, nu-l inteleg… sau vreau cu-adevarat sa-l uit.

o duzina de cuvinte gasiti si la :  virusache,saramitzaabiciclistaredsky, psicitaalmanaheanaidRokssana, scorpio

20 Responses to “duzina de cuvinte – vis”

 1. Carmen,astazi suntem cu totii mai tristi…poate cuvintele din Duzina au scos din noi ceva nespus sau poate nu am gasit rostul lor decat in fraze ,,triste”.
  O zi buna.

 2. scorpio, e de la vreme, asa cum imi place sa cred… desi sunt multe alte lucruri care ma fac sa fiu trista, dar asta e perioada tristetilor :)
  O zi buna si tie!

 3. aA

  e bine sa faci din cand un bilant, sa iei plusurile- sunt mereu desi nu se vad de la prima vedere- si sa mergi mai departe, lasand in urma cireasa uscata si frunzele galbene. primavara vine mereu, trebuie doar sa avem rabdare!

 4. Zice-se că atunci când copacii dorm zânele se adună la sfat…
  Când cireaşa uscată va cădea e semn că vine nordul peste noi.
  Şi, Carmen, totul merge înainte, tot viaţă, tot rost! Doar noi ne tot deşirăm înapoi.

 5. frumos ti-a spus Almanahe “totul merge înainte, tot viaţă, tot rost! Doar noi ne tot deşirăm înapoi.” si are dreptate :)

 6. aA, cu siguranta sunt mult mai multe plusuri… am incercat o singura data sa pun in balanta plusuri si minusuri, balanta a inclinat spre plus. :)

 7. almanahe, frumos ai spus!… insa, cand a ramas ceva neterminat, acolo in trecut, te mai desiri din cand in cand ;)

 8. rokssana, intotdeauna am recunoscut ca nu ma pot impaca cu gandul ca imbatranesc :(

 9. Foarte frumos visul tau!
  Povestea mea de luni, a carei continuare am decis sa o includ in duzina, e lunga, e adevarat, dar altfel nu se putea. Nu stiu daca ai citit-o dar stiu ca-ti plac postarile scurte! Scuze!
  Duzina ta de azi e perfecta!

 10. cita, am citit prima parte, oa sa merg sa citesc si continuarea… chiar daca este mult, imi place cum povestesti si ma emotioneaza :)
  Multumesc!

 11. imi plac ciresele uscate,alea negre.Si visul tau imi place,de vrei sa-l uiti,priveste o fereastra…va zbura si-l vei uita rapid

 12. Sara, visul asta cred ca este doar o neimplinire din subconstientul meu :)
  multumesc!

 13. Tare vis..Sa scapi da el, tre sa te uiti la ferestra ,cand da lumina la jaluzea.. :))

 14. virusache, ma uit direct la rasarit de soare, ca n-am jaluzele :)

 15. Cele mai bune imi sunt noptile in care dorm bustean, fara nici un vis (oricat de frumos ar fi el) care sa ma tulbure! Nu-mi plac lucrurile complicate nici in somn, nici in trezie! :)

 16. Gabriela, sunt foarte putine noptile cand dorm fara sa visez…

Trackbacks/Pingbacks

 1. Un blog de poveste » Blog Archive » Duzină de cuvinte….pe ţigăneşte
 2. duzina de cuvinte -12- cireasa « Rokssana's Blog
 3. Duzina de cuvinte: Mistere(5) | Redsky2010's Blog
 4. Cutia cu Maimute » Blog Archive » Duzina de cuvinte- The storm

Leave a Reply