miercurea fara cuvinte – copilarie

This entry was posted by on Wednesday, 7 September, 2011 at


poze frumoase gasiti aici: scorpio, carmen, Minoki, fosile, dagatha, acoarele, redsky

 

 

10 Responses to “miercurea fara cuvinte – copilarie”

 1. Nu prea le am pe astea cu copiii.Probabil ar dormi in cos cu ursuletii de citeva ori,daca i-ar lasa imprastiati prin toata casa si si-ar linge degetele,nu acadele…

 2. pozele sunt facute la Viena, dar cum nu inteleg germana, nu stiu despre ce era vorba cu acei ursuleti si alte jucarii si incaltari de copii, foarte vechi, din acea vitrina… cat despre acadele… nu vreau sa-mi amintesc cand le gaseam prin lasa, lipite de covor sau cu nisip de-afara :)

 3. aA

  acadelele mi-au amintit de una mare ce a luat-o fiica-mea de la mare si am tot lins la ea cateva zile, ca-mi placea si gustul si culoarea :)
  frumoase imagini!

 4. poza este facuta in targul de craciun, de la Viena… erau foarte multe chiosculete cu acadele, ciobuce si alte dulciurele, de mi se facuse greata doar privindu-le… si multe magazine specializate pe ciocolata si bomboane, in jurul hotelului :)

 5. Cred ca poti traduce,ursuleti care nu sunt de vanzare.
  ,,Papusile” copilariei mele :) .

 6. chiar am avut un urs mare si galben, primit de la mos craciun, cand aveam 6 ani… inca mai exista ursul, la maica-mea acasa, desi nu mai are urechi si e “operat” pe spate de mine, pe vremea cand eram curioasa ce are inauntru ;)

 7. Nu ştiu cum se face dar, de cîte ori văd imagini de acest gen, mi-aduc aminte de copii şi despre copilărie.
  Să fie un semn că undeva, în sufletul nostru, încă mai trăieşte un copil, indiferent ce vîrstă am avea ?
  - – -
  Nu spun că dăm în mintea copiilor! :D

 8. da, e semn ca inca mai traieste copilul din tine si vrea sa iasa la joaca… cand copilul din noi nu va mai da semne, atunci inseamna ca sufletul ne-a murit.

 9. M-as intoarce oricand in acea perioada a vietii mele… chit ca n-am avut copilaria ideala. Dar cred ca mi s-a dat copilaria pe care mi-as fi dorit-o, oricum! Ursuletii de plus din fotografiile astea sunt grozavi, mi s-a facut asa un dor… de niste vremuri care n-or sa se intoarca niciodata!

 10. copilaria e departe… si cand ma gandesc ca, atunci cand eram copil, vroiam sa fiu mare… :)


Leave a Reply