inchis pe perioada nedeterminata

This entry was posted by on Friday, 26 August, 2011 at

Atunci cand lucrurile nu merg asa cum mi-am dorit si nu ma pot ridica la nivelul asteptat, iar mintea refuza sa lucreze, din diverse motive, e mai bine sa iau o pauza… o pauza pe o perioada nedeterminata.

57 Responses to “inchis pe perioada nedeterminata”

 1. papagigli, m-am prins ;)… da tot nu mi-am revenit, mai e de asteptat :)

 2. papagigli, m-am prins :) … da tot nu mi-am revenit, mai e de asteptat :)

 3. f, mai traiesti?… Nu ca n-as avea ce scrie, dar cand am o “buba” pe sufletel, nici creierul nu mai lucreaza :)
  cum fu vacanta ta? :)

 4. f

  Traiesc, da.
  Care vacanta?
  Si ceva haios la prima vedere. Browserul meu ma anunta cand intru in pagina ta ca este in rusa si ma intreaba daca vreau s-o traduca. Haios doar la prima vedere, pentru ca la a doua presupun un virus pe serverul tau. Lasa mesaj pe mail daca am dreptate si ai nevoie de ajutor.

 5. f, multumesc!… chiar il suspectez si eu de virusi, ca mi s-au sters niste chestii din setari, iar eu imi prin urechice in de-astea tehnice.

 6. Acum ajung si eu pe un blog care… ar putea inceta sa existe. Sper sa nu fie asa, dar, pana la urma, fiecare face ce vrea cu blogul lui. Si daca se va intampla, sper ca macar iti voi citi, pe ici pe colo, comentariile, BlueRiver. Toate cele bune!

 7. Bun venit, Gabriela!
  N-am inchis blogul, chiar am ceva postari de la perioada asta nedeterminata pana acum… am avut o saptamana de pauza, in care nu m-am simtit in stare sa mai scriu ceva, tinand cont ca textele mele, maroritatea, sunt scrise pe moment, nu inainte cu cateva zile :)
  Eu te-am citit de cateva ori :)


Leave a Reply