Archive for July 8th, 2011

La multi ani, Stefanut si Adrian!

Posted by on Friday, 8 July, 2011

Stefanut mic si haios

Mai intai a fost foarte, foarte mic, ca s-a nascut prematur. Apoi a crescut usor, usor… a facut o gramada prostioare, a mers (inca mai merge) la gradinita, a invatat multe poezii… E foarte frumos, ca un ingeras. E foarte haios si vorbaret si foarte inteligent… E Stafanut, nepotelul si finul meu. Azi e ziua lui, implineste 5 ani. Deja e mare :)

Tortul masinuta, cadoul din partea mea, a ajuns cu bine, chiar si cu microbuzul, cu punga de gheata pe langa el :)… Imi doream sa fiu acolo, pentru ca niciodata n-am ajuns de ziua lui, dar trebuie sa mai si muncesc. Distractie placuta cu picimea!

La multi ani, Stefanut-Adrian!

Stefanut de 4 ani, harnicut

exces de zel – partea a II a

Posted by on Friday, 8 July, 2011

E ora 2:43 si inca n-am adormit… nu ca nu mi-ar fi somn, din contra, sunt foarte obosita. As vrea sa pot inchide un ochi macar, dar nici inchisi nu-i pot tine. Mi-as face o baie care sa ma moleseasca sau un dus rece, dar din pacate nu avem apa… de ce? pentru ca se lucreaza la niste gropi, la niste tevi, care nici macar nu au legatura cu blocul nostru, dar trebuie sa fie terminate pana in zori. Da, fratilor, la ora asta se lucreaza in gura pietii, cu basculante, picamere, compresoare… nu era de-ajuns ca locuiesc in Piata Centrala si era zgomot (domestic cei drept, pe langa ce se-aude de vreo luna), ca asta iarna bagau plugurile, sa curete zapada, pe la 1:00 noaptea, ca orasul este plin de caini (pe care ii creste o nebuna) care latra toata noaptea ( e vorba aia, care e adevarata: “latra cainii in Giurgiu)… acum avem si sosea, sa aiba “cocalarii” pe unde sa-si scartaie franele masinilor de mii de euro… si ca sa termine o cladire noua (de magazine, dar nu stiu de care sau banca, ca tot avem vreo 20 de banci in oras), muncesc la ora asta, sparg in creierii nostri asfaltul, baga tevi sau dezgroapa tevi ingropate zilele trecute, ca sa lege hipermagazinul la reteaua de apa, cred, iar eu mor de sete si nici un dus n-am putut sa fac de cand am venit de la munca… Cred ca dau in nevroza… de asta iarna suportam zgomutul asta infernal… facut sosea, demolat piata veche, acum alte sapaturi… ne trezim in zgomot de picamer si adormim (care mai poate dormi), in zgomotul scartaitului rotilor de masini… Cui ii pasa? … Gata, ma apuc de numarat oi, desenez cercuri imaginare in care scriu cifra 99 (parca asa era)… Poate reusesc sa adorm :(

Hai, noapte linistita sa aveti!