Archive for February 17th, 2011

de 7X eu

Posted by on Thursday, 17 February, 2011

De data asta nu m-a iertat Mazgalica cu leapsa… stiu, e foarte curioasa sa afle cat mai multe despre mine. Ma gandesc ce n-am spus despre mine, in cei doi ani de cand detin acest blog… Cred ca mai am foarte multe de spus si niciodata n-o sa stiti totul despre mine. O s-o iau usor, cu ce-mi trece prin minte, cu lucruri despre care n-am scris, dar urma sa scriu.

1. Am facut talere de performanta, campioana nationala in ’ 89… eram singura fata, din orasul unde locuiam, care facea talere, aveam si inca mai am reflexele foarte bune ;)

2. Sunt botezata Constantina- Carmen, desi in acte sunt trecuta doar Carmen… preotul, la botez, a insistat pentru un prenume de sfant, asa am auzit de la mama. De cateva luni, sotul meu imi zice Constantina, nu stiu ce l-a apucat, dar culmea nu ma deranjeaza :)

3. Sunt si maseur, cu atestat luat prin ’94… persoana importanta careia ii faceam masaj prin ’96, Dan Voiculescu…

4. Hainele mele trebuie sa aiba buzunare, chiar si pantalonii de pijama trebuie sa aiba buzunare, daca nu am buzunare sunt nervoasa =))

5. Imi place sa spal sosete, cu mana. Ma relaxeaza, am timp sa ma gandesc la diverse, aceasta indeletnicire imi da ocazia sa-mi petrec cat mai mult timp cu mine.

6. Nu-mi place expresia „sa mai traiesc pana atunci”… am avut trei colegi care mi-au zis chestia asta, in momente si discutii diferite, si toti au murit pana „atunci” :(

7. Mi-e teama de intuneric si de usi inchise… cand sunt singura in casa stau cu usile deschise…

Ar mai fi multe lucruri pe care nu le stiti… de unele chiar nu vreau sa vorbesc… poate in momentul cand voi scrie o carte in care sa-mi povestesc viata. :)

Aceste sapte lucruri mi-au venit in minte in momentul asta ;)