Archive for December 7th, 2010

scrisori pentru Mos Craciun- partea a II a

Posted by on Tuesday, 7 December, 2010

Generatiile se schimba, asa si jocurile si jucariile… si daca, cu 4 ani in urma, fetitele isi doareau papusi WITCH si ponei roz, iar baietii isi doreau masini cu telecomanda si ceas BEN 10, copiii din generatia asta isi doresc: cai, DIABOLO, YOYO, NARF, SKELEFLEX… da mai bine pun eu un set de scrisorele ca sunt haioase, mai ales ca de-abia au invatat sa scrie ;)

scan100082

scan100092

scan100102

 

 

 

… las doua scrisorele pentru data viitoare. sunt doua scrisorele care mie mi-au placut.

 

Scrisori pentru Mosu’ – partea I

Posted by on Tuesday, 7 December, 2010

Saptamana trecuta, avand ora de teorie la clasa a II a, m-am gandit sa nu le mai predau nimic copiilor… se apropie sarbatorile, serbari, poezii si cantece de invatat si repetat… i-am pus sa scrie cate o scrisoare pentru Mos Craciun.
N-am mai facut lucrul asta de aproape 4 ani… Mi-am adus aminte de scrisorelele elevilor de clasa a II a, de acum 4 ani… le-am fotografiat atunci, desi le mai am si acum bagate pe undeva prin casa… Am selectat cateva sa le postez aici, desi ele au fost postate la vremea aceea pe 360 (pentru cine isi mai aduce aminte)… Stiu ca sunt cateva eleve din generatia aceea care imi citesc blogul, asa ca acest post este dedicat lor, elevele de clasa a VI a, clasa de inot. Dragele mele,  Ada, Cristina, Teodora, Bianca, Elena, amuzati-va de ce scriati pe atunci… stiu ca Mosul v-a adus ce i-ati cerut… si v-am zis ca o sa pastrez scrisori si poze cu voi. ;)

3133339

3133143

3133215

 31333031

P.S.  Revin cu scrisori proaspete, din generatia de azi, adica de la clasa a II a… veti vedea diferenta de generatii. Stati pe-aproape!