Archive for October 17th, 2009

Cosmar

Posted by on Saturday, 17 October, 2009

thumb_446_x_0_4954-93824-untitled1copy

O sala… da este o sala de sport… Ce caut aici? Aaaaa… cred ca am ora, dar unde sunt copiii?

Stau in mijlocul salii de sport si dintr-odata culorile alearga in jurul meu… roz, roz, galben, roz, roz, rosu, alb, verde, negru, negru, albastru, roz… un cerc de culori ce se invarte repede, repede… Unde sunt? Imi vine ameteala… Un glas de barbat imi striga:”dezbraca-te!” si rade libidinos… E mos libidinos… Mi-e rau… Ma prabusesc… Mosu vine spre mine ranjind si strigand “dezbraca-te!”… Brusc ma trezesc, inima imi bate tare, sunt transpirata… Deschid ochii… E intuneric si nici urma de mos libidinos. Incerc sa-mi revin… Ce-a fost asta? Ce-a fost cu visul asta? Cine era mosu? As vrea sa mai dorm, e doar 5.30, as mai avea o jumatate de ora la dispozitie… dar daca visez din nou? Daca ma dezbraca mosul? Ma duc la geam (se zice ca, daca te uiti pe geam imediat cand te trezesti, vei uita ce ai visat). E frig afara. Imi fac cafeau… Aproape ca am uitat de vis… 6.45, inca n-a rasarit soarele dar este o imagine interesanta afara… Deja mi-am revenit asa ca plec spre scoala.

La scoala intru in sala, incep ora… Alinierea, drepti, stanga-dreapta, dreapta-stanga… pas alergator… Sunt in mijlocul salii, copiii alearga imprejurul meu… si dintr-o data vad roz, roz, rosu, roz, albastru… Ma ia ameteala si caut disperata fluierul sa opresc alergatura… Imi aduc aminte de vis… Stiu cine este mosul, este mosul de la MICRO, trebuie sa-mi fac micro si sunt stresata ca va trebui sa ma dezbrac in fata mosului…

Am” ferasta”o ora, ma duc sa ma interesez ce este cu micro. D-na secretara imi zice acelasi lucru, ca ma costa 5lei si ca trebuie sa ma dezbrac… Ok! Ma dezbrac dar sa ma plateasca, privitul se plateste… O sa ma cert cu mosul cred, oricum eu n-am nimic, am toate, dar absolut toate analizele la zi, de ce sa mai ma radiez odata? Nu poate sa-mi dea o foaie stampilata? Sunt tare stresata!

La micro, mi se da un bon… si inca un bon: “asta este pentru micro si asta este pentru haine, dezbracati-va acolo ca vin imediat!”….Din nou imi aduc aminte de vis… Vine mosul, eu inca nu m-am dezbracat:

-Chiar trebuie sa ma dezbrac?

-Nu doamna ca este racoare…

-Dar nu are nimic?

-Eu stiu ca este o formalitate, pe cei cu probleme ii stim noi…

A fost ok…  si n-a durat decat 5 secunde!

…Sa te mai iei dupa ce spune lumea!…
:)